Stappenplan

1. Oriëntatie

Gedurende de oriëntatie, plant u zelf het vrijblijvende kennismakingsgesprek in. Tijdens het gesprek vertelt u hoe uw leven eruitziet, wat u belangrijk vindt en wat uw plannen zijn voor de toekomst. Er wordt een inschatting gemaakt van uw maximale hypotheek en maandlasten, zodat u opzoek kunt naar een nieuw huis. Uiteraard wordt er verteld wat u van Richard Kok Financieel Advies mag verwachten en wordt er een grove indicatie gegeven van de kosten voor het hypotheekadvies.

2. Inventarisatie en analyse

Er wordt een inventarisatie en analyse van uw gehele financiële situatie gemaakt, een persoonlijk profiel met daarin uw wensen en toekomstplannen en er wordt een maximaal hypotheekbedrag vastgesteld.

4. Bemiddeling

Nadat u een keuze hebt gemaakt, wordt de hypotheek aangevraagd, het paper- en regelwerk verzorgd, de formele afsluiting van de hypotheek begeleid en wordt na uw akkoord de hypotheek definitief afgesloten.

3. Advies

Er wordt een financieel advies opgesteld op basis van het persoonlijk profiel, hypotheken, rentetarieven en voorwaarden worden vergeleken, de financiële gevolgen van verschillende levensveranderingen worden uitgerekend en er wordt een selectie gemaakt van een aantal passende hypotheken.

In het adviesgesprek dat daarop volgt wordt er per hypotheek de voor- en nadelen besproken, worden alle berekeningen doorgenomen, zodat u precies weet hoe het zit en wordt er gezamenlijk een keuze gemaakt.

5. Na het afsluiten

Ook nadat u uw nieuwe huis hebt gekocht, staan wij voor u klaar. Bijvoorbeeld als uw leven onverwachts verandert of wanneer u in de tussentijd vragen heeft.

Meer inzicht in uw financiële situatie?

Richard Kok Financieel Advies helpt u graag!

Neem contact met ons op