Over Richard Kok Financieel Advies

Met ruim 30 jaar ervaring helemaal thuis in de financiële dienstverlening.

Ik – Richard Kok – zie het als een uitdaging om u van het beste advies te voorzien en u zo goed mogelijk te begeleiden. In welke situatie u ook zit. Ik heb het dan over hypotheekadvies, maar ook over financieel advies. Met ruim 30 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, ben ik hier helemaal in thuis.

Werkwijze

De werkwijze die ik hanteer wijkt niet af van de werkgevers waar ik werkzaam ben geweest. Onafhankelijkheid, professionaliteit, transparantie in beloning en áltijd redenerend vanuit het belang van de klant. En vooral zeer betrokken bij het tot stand komen van een passend advies.

Kompas

Ik ben een adviseur die altijd erg betrokken is bij de klanten, nu én in de toekomst. Doordat ik jarenlang werkzaam ben in de financiële dienstverlening, heb ik een groot netwerk waar mijn vaste klanten en natuurlijk ook nieuwe klanten van kunnen profiteren.

Ik kan zorgen voor een aankoopmakelaar, het regelen van een bouwtechnische keuring, het inschakelen van een taxateur, het aanbevelen van een notaris, pensioendeskundige, en/of makelaar en het doorverwijzen naar een mediator.

Ongekleurd advies

Advies voor nu én voor de toekomst. Ik geef een ongekleurd advies en ik ben niet gebonden aan een bank, verzekeringmaatschappij of andere financiële instelling. Om deze reden doe ik u altijd het beste aanbod.

‘’Na ruim 30 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en komende uit een ondernemersgezin, was de stap naar een eigen bedrijf in 2014 een logische. Vele jaren later geven mensen mij nog steeds het vertrouwen hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis’’ aldus Richard Kok.

Kortom ik ben uw kompas in het web van alle mogelijkheden op het financiële gebied en alles wat te maken heeft met uw eigen woning.

Monique Kok-Swaanen

Medewerker Binnendienst

Sinds 1 mei 2021 ondersteunt Monique Richard in zijn werkzaamheden.

T: 06 – 3885 1081
E: monique@richardkokadvies.nl

Meer inzicht in uw financiële situatie?

Richard Kok Financieel Advies helpt u graag!

Neem contact met ons op